• darkblurbg

Werknemers

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vervolg stap in jouw carrière, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons uitgebreide klantenbestand kunnen wij jou snel aan een passende baan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in werk op elk niveau en in elke branche. Of het nu gaat om een administratieve, logistieke, zorg, schoonmaak of transport functies, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Het persoonlijk contact met onze flexkrachten vinden wij heel belangrijk, hierdoor blijven onze flexkrachten gemotiveerd wat direct positieve bijdrage levert aan het succes van onze klanten.

Maar waarom kiezen voor WVI ? WVI staat voor werk voor iedereen en is een kleurrijk, respectvol en sociaal uitzendbureau waar iedereen een kans krijgt om zich te bewijzen en te ontwikkelen. Onze deuren staan altijd voor iedereen open die graag aan de slag willen, kansen willen grijpen en van hun hobby een baan willen maken. Bij WVI Uitzendbureau kun je meer verwachten dan alleen het vinden van een baan. Wij willen je, naast vacatures, van dienst zijn met informatie over de steeds veranderende wereld van werk, tips & tricks over welke mogelijkheden je hebt binnen een organisatie en we laten je graag de verschillende mogelijkheden zien van hoe jij jezelf kunt ontwikkelen en omscholen.

 

Voordelen WVI voor jou:

  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijk contact
  • Aandacht voor jouw ambities en persoonlijkheid
  • Goede begeleiding tijdens de werkperiode

  

Meer weten over onze vacatures of je direct inschrijven?

Bekijk dan ons actuele vacature-aanbod. Wil jij je alvast inschrijven en bespreken wat ons uitzendbureau voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op: 036-5254935.