• darkblurbg

Werknemers

 

Bij WVI, ben je niet alleen verzekerd van een leuke, uitdagende baan. Maar ook van goede arbeidsvoorwaarden conform de betreffende cao’s.

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vervolgstap in jouw carrière, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons uitgebreide klantenbestand kunnen wij jou snel aan een passende baan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in werk op elk niveau en in elke branche. Of het nu gaat om een administratieve, logistieke, zorg, schoonmaak of transport functies. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Het persoonlijk contact met onze flexkrachten vinden wij heel belangrijk, hierdoor blijf jij als flexkracht gemotiveerd.

 

Voordelen WVI voor jou:

  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijk contact
  • Aandacht voor jouw ambities en persoonlijkheid
  • Goede begeleiding tijdens de werkperiode

 

WVI is altijd op zoek naar enthousiaste flexkrachten. Wij vinden het persoonlijk contact met onze flexkrachten erg belangrijk, daarom kan je bij ons rekenen op de juiste begeleiding naar en tijdens jouw baan. Door het persoonlijke contact met de opdrachtgever kunnen wij jou aan de juiste baan helpen.

 

Meer weten over onze vacatures of je direct inschrijven?

Bekijk dan ons actuele vacatureaanbod. Wil jij je alvast inschrijven en bespreken wat ons uitzendbureau voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op: 036-5254935.