• darkblurbg

Bij detacheren gaat de flexkracht een arbeidsovereenkomst voor (on)bepaalde tijd aan met WVI Uitzendbureau. Binnen deze overeenkomst kan hij werken bij verschillende opdrachtgevers. Detacheren biedt voor verschillende personeelsvraagstukken een oplossing, bijvoorbeeld voor tijdelijke onderbezetting, een project of detachering van specialistische functies.

 

Voordelen voor werkgevers

Het voordeel van detachering is dat men gemakkelijk en snel aan personeel kan komen. WVI Uitzendbureau biedt ervaren kandidaten. Het grootste voordeel van detacheren is dat u de werknemer slechts tijdelijk aan uw onderneming bindt. Als de economie tegenzit of er is financieel wat minder ruimte, dan is er geen sprake van gedwongen ontslag.

 

Voordelen voor werknemers

Detachering betekent dat er een contract is met WVI Uitzendbureau en dat deze een loondoorbetalingsverplichting heeft, ook als er even geen werk is. WVI kan de flexkracht op diverse projecten inzetten, bij verschillende opdrachtgevers, binnen zijn/haar vakbekwaamheid. Voordeel voor de werknemer is de afwisseling in werkzaamheden en opdrachtgevers en de ervaring binnen diverse bedrijfsculturen. Hierdoor groeit de werknemer uit tot een flexibele expert op één of meerdere vakgebieden.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan via het onderstaande formulier.