• darkblurbg
  • darkblurbg

Over WVI

 

Wij zijn WVI Bedrijfsdiensten b.v. U bent op zoek naar een nieuwe baan, of juist naar de juiste persoon op de juiste plek. U zoekt een opleiding, u wilt advies. Wij hebben de oplossing die u zoekt. Zowel offline als online.

Uitzendbureau WVI bedrijfsdiensten is met ruim 11 jaar gespecialiseerd in flexibele arbeid. Wij Leveren passende flexkrachten die op een unieke manier geselecteerd worden volgens onze formule. Daarbij selecteren wij onze flexkrachten niet alleen op kennis, ervaring en kunde, maar besteden wij ook veel aandacht aan de persoonlijkheid, opleidingsmogelijkheden, ambities en motivatie van de flexkracht.

Diensten voor werkzoekenden en werkgevers

 WVI bedrijfsdiensten biedt een breed aanbod aan producten en diensten voor werkgevers en werkzoekenden. 

Tijdelijk werk. Uitzenden of detachering

WVI bedrijfsdiensten is specialist in het bemiddelen van personeel. Voor ondernemers met tijdelijke vacatures of kandidaten die snel aan het werk willen. 

Een vaste baan. Werving & Selectie

Soms is een tijdelijke oplossing niet de beste voor uw onderneming of voor u als werkzoekende. Wilt u iemand meteen in dienst nemen? Dat kan. Wij selecteren de beste kandidaten en vacatures en u hoeft alleen maar met elkaar in gesprek te gaan.

Bent u op zoek naar ervaren en gemotiveerd personeel in uw vakgebied ? WVI Biedt voor uw branche de beste kandidaten.

 

Door onze 24/7 service kunt u altijd en direct rekenen op invulling of vervangend personeel. Bent u nieuwsgierig naar onze aantrekkelijke en concurrerende prijsstelling?

Neem dan gerust contact met ons op.