WVI Team deed op 10 Maart mee aan de vrijwilligersactie van NLdoet

Afgelopen zaterdag 10 maart 2018 hebben wij als medewerkers van WVI Bedrijfsdiensten B.V. mogen helpen in het kader van NL Doet bij de vlindertuin Inaya om het gedenkpark weer een opfrisser te geven.

 

Om 12.00 uur hebben wij ons gemeld en zijn wij eerst met een heerlijke lunch gestart om daarna de handen uit de mouwen te kunnen steken.

Vlindertuin Inaya is een gedenkpark in Almere Buiten voor mensen die een doodgeboren kindje jonger dan 24 weken ter wereld hebben gebracht. Voordat deze vlindertuin bestond, was er namelijk helemaal niets om deze baby’s te kunnen herdenken en dit geeft veel troost aan de veelal jonge ouders.

 

Els van de Stichting Wensjes Almere regelt alles financieel zonder subsidies, zij is volledig afhankelijk van donateurs en sponsors, dus wil je haar steunen doe dat via NL11RABO0307532828 t.n.v. Stichting Wensjes Almere en alles beetjes helpen wij hebben gezien dat dit geld echt terecht komt waar het moet. Tevens doet Els veel aan armoede bestrijding in de buurt dus heb je spullen over, wasmiddelen, eten etc. doneer het bij haar ook dat komt allemaal zeer goed terecht en Els doet alles volledig uit haar hart.

 

Wij van WVI Bedrijfsdiensten zijn blij dat wij hebben mogen en kunnen helpen om het gedenkpark weer mooi te maken en zijn er zeker bij als op 10 mei 2018 a.s. de (her)opening plaatsvindt, zien wij jou/jullie daar dan ook? Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie hieromtrent .

NL doet/ vlindertuin Inaya WVI team

NL Doet / Vlindertuin Inaya Afraa

NL Doet / Vlindertuin Inaya Jerry

NL Doet / Vlindertuin Inaya Erwin