Vanaf 2018 gaan we weer uitbreiden

Het eind van het jaar is een mooi moment om terug te blikken én vooruit te kijken. In het afgelopen jaar hebben we verschillende nieuwe collega's erbij aangenomen en zijn wij hierdoor verhuisd naar een grotere pand aan de omroepweg 1, maar onze team blijft flink in ontwikkeling. Wij gaan daarom onze team in januari uitbreiden met nog 2 collega's. Ontmoet onze nieuwe Collega's :

Het eind van het jaar is een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken. In het afgelopen jaar hebben we verschillende nieuwe collega's aangenomen en zijn wij hierdoor verhuisd naar een groter pand aan de omroepweg 1, maar ons team blijft flink in ontwikkeling. Wij gaan daarom ons team per januari 2018 uitbreiden met nog nieuwe 2 collega's.

Ontmoet onze nieuwe Collega's :

Erwin Van Rookhuizen

Erwin werkt  sinds 2002 in de uitzendbranche. Hij is gestart als intercedent en zich ontwikkelt tot Regiomanager. Erwin heeft veel werkervaring opgedaan in diverse branches en ook medewerkers breed geleverd waardoor hij snel kan schakelen en handelen. Erwin zal per Januari de functie van senior consultant bekleden binnen WVI.

Hajar Aoulad

Hajar zal de functie van recruiter bekleden binnen WVI. Zij zal doormiddel van haar commerciële vaardigheden klanten en kandidaten verbinden. Door gebruik te maken van de moderne wervingskanalen zal zij zich vooral focussen op het selecteren van uitstekend personeel via kanalen zoals Facebook, Linkedin en Twitter. 

Wil je meer over Erwin en Hajar weten ? kom langs en ontmoet de nieuwe WVI leden.

 

Wil je ook bij WVI werken ? stuur dan je cv naar sollicitatie@wvibedrijfsdiensten.nl en hopelijk mogen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega.