Leer- Werktraject bij WVI Uitzendbureau

WVI Uitzendbureau BV is sinds maart 2019 gestart met een samenwerking aangaande leer- werktrajecten voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt om deze langzaam aan weer klaar te stomen voor de arbeidsmarkt via het traject bij WVI Uitzendbureau.

Kandidaten kunnen via dit traject werkervaring opdoen en zo weer instromen binnen een betaalde baan op de voor hun opgedane werkervaring. Dat kan inhouden dat men intern instroomt bij WVI Uitzendbureau zelf dan wel bij één van de opdrachtgevers.

Dit project kan dusdanig succesvol worden dat kandidaten snel of op wat langere termijn uitstromen vanuit de uitkeringssituatie in een betaalde baan, mede doordat men start in de eerste weken met 4 uur werken per dag, wat door de kandidaten als zeer prettig wordt ervaren.

Kandidaten die momenteel het traject bij WVI volgen en langduriger thuis zijn geweest, geven vaak aan dat ze weer even moeten wennen aan een stramien van vroeger opstaan en om weer in het ritme komen.

Wanneer het traject succesvol wordt afgerond krijgen mensen bewijs van deelname, dichten tevens een gat in het CV, hebben meer ervaring en kennis opgedaan en maken hierdoor meer kansen op een baan zowel via WVI intern als extern. WVI Uitzendbureau helpt kandidaten hier graag bij.

 

Meer weten over het leer- werktraject? Neem contact op met WVI Uitzendbureau en bel 036 52 54 935 of mail naar a.tahri@wvibedrijfsdiensten.nl o.v.v. Leer-werktraject.

Team WVI

Impressie Leer- werktraject WVI Uitzendbureau

 

Team WVI