Grande opening 2e vestiging WVI Uitzendbureau in de Bazaar te Beverwijk.

Nieuws! Nieuws! Nieuws!

Wij hebben ontzettend heugelijk nieuws te melden, want WVI Uitzendbureau opent een 2e vestiging op de Bazaar in Beverwijk. WVI Uitzendbureau is het 1e uitzendbureau dat zich vestigt op de Bazaar Beverwijk!

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie ook op onze nieuwe vestiging te verwelkomen. Op zaterdag 16 maart 2019 is de Grande Opening van het 1e uitzendbureau in de Bazaar te Beverwijk en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Onze nieuwe vestiging in Beverwijk zal elke zaterdag en zondag geopend zijn van 09:30 t/m 18:00 en ieder die op zoek is naar een baan nodigen wij van harte uit je in te komen schrijven, zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan! Als jij langs komt neem dan in ieder geval jouw cv mee, zodat wij deze direct kunnen invoeren in ons systeem. WVI Uitzendbureau kun je vinden in Hal 25. Succes begint bij jezelf!

 

Zoals wellicht bekend staat WVI Uitzendbureau B.V. voor Werk Voor Iedereen. Wij zijn een kleurrijke, multiculturele en sociale organisatie waar iedereen welkom is. Wij selecteren niet op kleur of leeftijd maar op persoonlijkheid, ervaring en kennis.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vervolgstap in jouw carrière, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons uitgebreide klantenbestand kunnen wij je snel aan een passende baan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in werk op elk niveau en in elke branche. Of het nu gaat om administratieve, logistieke, zorg, schoonmaak of transport functies, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

 

WVI Uitzendbureau 

2e Vestiging Bazaar -Hal 25

Montageweg 35 

1948 PH Beverwijk

Tel: 036 5254 935

E-mail: info@wvibedrijfsdiensten.nl