Nationale Werkbezoekdag- WVI Uitzendbureau doet mee!

“Tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2018 kunnen werkzoekenden een ‘kijkje in de keuken’ krijgen bij verschillende organisaties in heel het land. Want ondanks dat de economie groeit en de werkloosheid daalt, zijn er toch nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen of die even in-between-jobs zijn en willen ontdekken welke branche of sector passend is.” – Bron NWBD

 

Deelname WVI Uitzendbureau

WVI Uitzendbureau vind dit initiatief van initiator DeBroekriem een geweldig idee om op deze manier te participeren en werkzoekenden op een positieve manier kennis te laten maken met ons uitzendbureau en de werkwijze om werkzoekenden te voorzien van een leuke baan.

 

WVI Uitzendbureau zal op deze dag dan ook openstaande vacatures presenteren en werkzoekenden voorzien van tips om zich te profileren op de arbeidsmarkt. Ook zal WVI Uitzendbureau werkzoekenden de mogelijkheid bieden om op deze dag cv's te laten scannen, zodat zij beter gezien worden door recruiters en op die manier de kans op een baan helpt te vergroten.

 

Waar staat WVI Uitzendbureau voor?

WVI uitzendbureau staat voor Werk Voor Iedereen. Wij zijn een kleurrijke, multiculturele en sociale organisatie waar iedereen welkom is. Wij selecteren niet op kleur of leeftijd maar op persoonlijkheid, ervaring en kennis.

 

Kom jij kennismaken met WVI Uitzendbureau?

Juist als jij moeilijk aan het werk komt, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een vervolgstap in jouw carrière wilt nemen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons uitgebreide klantenbestand kunnen wij je snel aan een passende baan helpen. WVI Uitzendbureau is gespecialiseerd in werk op elk niveau en in elke branche. Of het nu gaat om administratieve, logistieke, zorg, schoonmaak of transport functies, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

 

Kom vrijblijvend kennismaken en meld je aan via de aanmeldbutton op https://werkbezoekdag.nl/bedrijf/wvi-uitzendbureau/

 

Team WVI Uitzendbureau kijkt uit naar jouw komst!